ProMat 2015

McCormick Place South
 | Chicago
March 23
-26, 2015
2301 S. Lake Shore Drive
Chicago
,
IL
60616

WAAROM PROMAT BIJWONEN?

De expositie

ProMat 2015 heeft plaats van 23 tot 26 maart 2015 in McCormick Place South in Chicago. Het is de grootste expo voor professionelen in productie en de toevoeringsketen in Noord-Amerika.

ProMat verschaft aanwezigen toegang tot de allerlaatste apparatuur en technologieën voor goederenbehandeling en logistiek. U kunt registreren om de show gratis bij te wonen door een kort onlineformulier in te vullen.

Expositie

Meer dan 800 exposanten uit de industrie, handel en overheid stellen efficiënte oplossingen en innovaties voor de toeleveringsketen voor in een expositiehal van 28.000 m2.

Materiaalhanteringsapparatuur en -systemen: Geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen, automatisch begeleide voertuigsystemen, alternatieve brandstofsystemen, zwenkwielen/wielen/banden, hydraulische en elektrische componenten en -controles, robotten, transporteurs voor personeel/lasten, rekken, vorkheftrucks, batterijen, flexibele productiesystemen, hanteringsystemen voor units, transport- en sorteerapparatuur, ergonomische en veiligheidsapparatuur, schaarheftafels, bestellinggrijpers, carrousels, modulaire schuifsystemen, oplossingen voor duurzame faciliteiten, gereedschap hanteren, schapsystemen en workstations.

Verpakking-, container- en verzendingsapparatuur: Dozen- en kartonfabrikanten, verpakkingsmachines, wikkelverpakkingen, inspectie van producten door wegen of scannen, pallets, metalen korven, plastic en metalen containers, materiaal voor het beladen van pallets.

Voorraadbeheer en -controletechnologieën: Computers, controllers, softwareprogramma’s, systeemintegrators, manufacturing execution systems (MES), magazijnbeheerssystemen, uitvoeringssystemen voor toevoerketen en logistiek, draadloze en afstandsbedieningssystemen, orderbeheerssystemen, systemen voor planning van bedrijfsmiddelen en transportbeheer.

Dok- en warenhuisapparatuur en toevoer: Ingebouwde rijplaten, beschermpads, deuren, vorkheftrucks, rekken, vloeren, hanteersystemen, accessoires vorkheftrucks, transportbanden, hijstoestellen, kranen, monorails, evenaars/hijstraverse. Adviseurs en planners van distributiesystemen: Simulatoren, modelmakers, systeemontwerpers, distributieadviseurs, reservelogistiek en logistiek van derden.

Automatische identificatieapparatuur en -systemen: Streepjescodeprinters en -scanners, visiesystemen, stemherkenningsystemen, Radio Frequency Identification (RFID)-systemen, systeemintegrators.

Toeleveringsketenbeheer: Alternatieve brandstofsystemen, verpakkingsbeheer en -distributie, omgekeerde logistiek, derdenlogistiek, oplossingen voor duurzame faciliteiten en toeleveringsketen, executiesystemen voor toeleveringsketen en logistiek, computerprogrammatuur voor geïntegreerde bedrijfsvoering en transportbeheersystemen, services voor inventarisveiligheid.

Educatieve sessies

De ProMat conferentie telt meer dan 100 sessies en brengt leidinggevende experts van de industrie samen om u de meest recente informatie te geven over trends, technologieën en innovaties in productie en de toeleveringsketen. De conferentie biedt ook waardevolle kansen om met collega’s te netwerken.

  • Seminaries in de expositiehal ter aanvulling van wat u te zien krijgt in de expositie
  • Thematoespraken over belangrijke onderwerpen in de toeleveringsketen
  • Kansen voor netwerking met solution providers en andere professionelen in de industrie

Netwerken

Als u betrokken bent bij de productie, distributie en toeleveringsketen zult u voordeel halen uit ontmoetingen met andere professionelen in uw bedrijfstak in de expositiehal. Aanwezigen omvatten:

  • Executives in productie, distributie, logistiek en toeleveringsketen op C- en VP-niveau
  • Fabricatie- en productiemanagers
  • Industriële ingenieurs, fabrieksingenieurs en productie-ingenieurs
  • Directeurs in IT, logistiek en toeleveringsketen
  • Professionelen in derdenlogistiek
  • Managers van distributiecentra en warenhuizen
  • Inkoopprofessionelen

Internationale bezoekers

Als een internationale bezoeker aan ProMat 2015, zullen een aantal services beschikbaar zijn voor u bij de ProMat International Visitors Center om van uw bezoek een meer productieve en lonende ervaring te maken.

©Copyright 2019 by MHI. All rights reserved.
Terms & Conditions  |  Privacy Statement