ProMat 2015

McCormick Place South
 | Chicago
March 23
-26, 2015
2301 S. Lake Shore Drive
Chicago
,
IL
60616

VARFÖR BESÖKA MÄSSAN?

Mässan

ProMat 2015, som anordnas mellan den 23-26 mars 2015 vid Chicagos McCormick Place South, är den största expon för företag inom tillverknings- och leverantörskedjan i Nordamerika.

ProMat ger besökarna tillgång till den senaste utrustningen och tekniken för materialhantering och logistik. Du kan anmäla dig för ett gratis besök genom att fylla i ett kort formulär online.

Utställare

Över 800 utställare från branschen, näringslivet och staten kommer att demonstrera sina lösningar och innovationer för leverantörskedjan på det 28 000 kvadratmeter stora mässgolvet.

Utrustning och system för materialhantering: Automatiserade förvarings- och hämtningssystem, automatiska fordonssystem, alternativa bränslesystem, trissor/hjul/däck, hydrauliska och elektriska komponenter och styrningar, robotar, personal-/lasttransportörer, hyllsystem, gaffeltruckar, batterier, flexibla tillverkningssystem, enhetshanteringssystem, transportbands- och sorteringsutrustning, ergonomi- och säkerhetsutrustning, saxliftar, orderplockning, cirkulerande transportband, moduluppbyggda lådlagringssystem, hållbara facilitetslösningar, verktygshantering, hyllor och arbetsstationer.

Paketering, containrar och transportutrustning: Låd- och kartongtillverkare, förpackningsmaskiner, emballering, inspektion av produkter genom vägning eller skanning, pallar, trådkorgar, plast- och metallcontainrar, pallutrustning.

Inventariehantering och styrteknik: Datorer, styrsystem, mjukvaror, systemintegrering, programsystem för tillverkning, lagerhanteringssystem, program för leverantörskedja och logistik, trådlösa och fjärrstyrda styrsystem, orderhanteringssystem, resursplanerings- och transporthanteringssystem för företag.

Utrustning och tillbehör för lasthamnar och lagerlokaler: Lastbryggor, lastrampar, dörrar, gaffeltruckar, hyllsystem, golvsystem, hanteringssystem, tillbehör till gaffeltruckar, transportband, lyftanordningar, kranar, enspårsbanor och lyftkrokar. Planeringssystem för konsulter och distributörer: Simulatorer, formgivare, systemdesigners, distributionskonsulter, returlogistik och tredjepartslogistik.

Utrustning och system för automatisk identifiering: Streckkodsskrivare och skannrar, visionssystem, röstidentifieringssystem, identifieringssystem med radiofrekvens (RFID) och systemintegratorer.

Hantering av leverantörskedja: Alternativa bränslesystem, pakethantering och -distribution, returlogistik, tredjepartslogistik, hållbara lösningar för faciliteter och leverantörskedja, system för logistik och leverantörskedja, resursplanerings- och transporthanteringssystem för företag, transporthanteringssystem och inventariesäkerhetstjänster.

Utbildning

ProMat-konferensen kommer att innefatta över 100 utbildningstillfällen då ledande experter från branschen ger dig den senaste informationen om tillverkningsbranschens och leverantörskedjans trender, tekniker och innovationer. Konferensen ger dig också värdefulla möjligheter att skaffa kontakter med kollegor.

  • Seminarier på mässgolvet som kompletterar de lösningar du ser i utställningshallen
  • Grundtankar om viktiga frågor inom leverantörskedjan
  • Möjlighet till nya kontakter med leverantörer och andra branschmänniskor

Kontaktmöjligheter

Om du är involverad i tillverknings-, distributions- och leverantörskedjan kommer du att dra nytta av att möta alla likasinnade kollegor på mässgolvet. Utställarna inkluderar:

  • Chefer och direktörer inom tillverkning, distribution, logistik och leverantörskedja
  • Tillverknings- och produktionschefer
  • Industri-, fabriks- och tillverkningstekniker
  • Chefer inom IT, logistik och leverantörskedja
  • Tredjeparts logistiker
  • Chefer för distributions- och lagerhållningscentraler
  • Upphandlare

Internationella besökare

Som internationell besökare under ProMat 2015 har du tillgång till ett antal olika tjänster vid ProMat International Visitors Center, som gör ditt besök mer produktivt och givande.

©Copyright 2019 by MHI. All rights reserved.
Terms & Conditions  |  Privacy Statement